lentebloem

the endless variations on everyday life… cause nothing ever happens twice

Man van de maand

Een reactie plaatsen

9069747979Inhoud:
Pia schrijft de maandelijke horoscoop voor een glossy tijdschrift en leidt samen met haar vriend Stefan een rustig leventje. Maar als op kerstavond de spanning hoog oploopt, gooit ze na een heftige woordenwisseling zijn splinternieuwe horloge in de frituurpan, waarop hij de verlovingsring die hij wil geven weer in zijn zak steekt. Wanneer hij tijdens een oud-en-nieuwfeestje ook nog met haar baas flirt, is de maat voor Pia vol: ze besluit zichzelf opnieuw uit te vinden.

Met haar vriendin Tanja sluit ze een weddenschap: het komende jaar zal ze het bed delen met twaalf mannen, van ieder sterrenbeeld een, en die ervaringen zal ze verwerken in haar horoscoop. Wanneer ze faalt zal ze een tattoo laten zetten op een van haar billen. Maar als na twaalf maanden erotische astrologie de sterren eindelijk gunstig lijken te staan, kan ze niet kiezen tussen haar twee favorieten…

De auteur:
Martina Paura is werkzaam bij een groot elektronicabedrijf en heeft verschillende kortverhalen gepubliceerd. Man van de maand is haar debuutroman.

Mijn mening:
Precies zoals ik verwacht had: lichte lectuur, las vlot, maar niet vreselijk veel om het lijf (en ondertussen al doorverkocht, want het is zeer weinig waarschijnlijk dat ik ’t nog eens lees).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s