lentebloem

the endless variations on everyday life… cause nothing ever happens twice

Home sweet home

3 reacties

Ik zag het helemaal zitten, die wijvenweek. Ik broedde op een paar ideetjes die ik vanaf paasmaandag op het net zou spuien. Het lot besliste er echter anders over.

Nog voor ik ook maar een woord over mijn wijflijf (het eerste thema) kon produceren, besloot dat lijf van mij me in de steek te laten. Om een lang verhaal kort te maken: ik bukte me, zakte in elkaar en bevond me milliseconden later op de ijskoude garagevloer, alwaar ik pogingen ondernam Lief te roepen, niet goed begrijpend wat er net gebeurd was.

De dokter van wacht – uiteraard gebeuren zulke dingen alleen maar als je eigen betrouwbare dokter niet bereikbaar is – arriveerde een half uur later, plantte een spuit in mijn ondertussen onderkoelde kont, waarvan ik terstond ging zweven maar die me verder geen millimeter vooruit hielp. De dokter krabde daarop in zijn uitgedunde haarbos, keek lichtjes radeloos en belde dan maar een ambulance. Qua dramagehalte kon dat allemaal zo een beetje tellen en dat vond de buurt, die zich ondertussen buiten had verzameld, duidelijk ook…

Ondertussen, een weekje ziekenhuis later, ben ik thuis en lig ik me in mijn eigenste living in een bed steendood te vervelen. Bewegen gaat nog altijd moeizaam.

De diagnose: acute hernia met verlammingsverschijnselen, waarbij af te wachten is welke kant het opgaat. Het goede nieuws: het gaat iedere dag iets beter. Ik geraak ondertussen toch al zelfstandig naar het wc (don’t ask).

Gelukkig is er Lief, die er gewoon is en doet wat hij kan. Hij is dan ook niet voor niets de liefde van mijn leven!

3 thoughts on “Home sweet home

  1. Pingback: (wijvenweek) mijn wijflijf | lentebloem

  2. Pingback: Twee! | lentebloem

  3. Pingback: In ‘t nieuw | lentebloem

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s