lentebloem

the endless variations on everyday life… cause nothing ever happens twice

Lege Jurken

Een reactie plaatsen

Lege Jurken - Christophe VekemanInhoud (achterflap):

Lester en Alicia Brandman zijn vandaag precies vier jaar geleden getrouwd. Reden tot vieren, vindt Lester, maar als hij van zijn werk thuiskomt, krijgt hij vreemd genoeg de indruk dat zijn vrouw daar anders over denkt. Ze heeft dan ook belangrijk nieuws te melden, nieuws dat hun leven en hun liefde hopeloos overhoop dreigt te halen…

Lege Jurken, het vijfde boek van Christophe Vekeman (1972), is een ontstellende liefdesrom die geen lezer onverschillig zal laten en waarmee Vekeman opnieuw en zelfs meer dan ooit bewijst dat hij met recht een volstrekt uniek en belangrijk schrijver kan worden genoemd.

De auteur (bron):

Christophe Vekeman (1972) is een veelbelovend Vlaams schrijver. Zijn proza kenmerkt zich door nihilisme en cynisme. Zijn stijl en thematiek heeft veel weg van Herman Brusselmans.

Andere werken van hem zijn: Alle mussen zullen sterven (1999), Iedereen kan het (2001), de verhalenbundel Wees maar niet bang (2002) en Een borrel met Barry (2005).

Mijn mening:

Speciaal. Verslavend. Verrassend.

Openingszin:

Een maand of twee geleden is het begonnen: telkens als Lester Brandman van zijn werk thuiskomt en de buitendeur achter zich dichtdoet, bekruipt hem een onweerstaanbaar gevoel dat er hem een helse en wreedaardige verrassing wacht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s