lentebloem

the endless variations on everyday life… cause nothing ever happens twice

The perfect Excuse

Een reactie plaatsen

Melk, kaas, chocolade, thee en vis bevatten elementen die het risico op tandbederf gevoelig verkleinen. Caseïne in melk bevordert de doorgang van calcium en fosfaten tijdens de remineralisatie van de tanden. Tannine (looizuur) in cacao, het basiselement van chocolade, remt de werking van zure bacteriën. Thee en vis ten slotte zijn prima leveranciers van fluor, het voornaamste wapen in de strijd tegen gaatjes.

Bron: De Druivelaar, 16 maart 2008

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s