lentebloem

the endless variations on everyday life… cause nothing ever happens twice

Honderd hete Vragen

3 reacties

Ik was zondagavond de video aan het programmeren voor Damages toen ik opmerkte dat het programma ervoor –Honderd hete Vragen– nogal erotisch getint was. Ik riep Lief erbij en samen zaten we eens goed te lachen. Langer dan vijf minuten kon het programma onze aandacht echter niet vasthouden.

Ik was dus al niet meer aan het kijken toen ik een sms kreeg van ex-klasgenote en goede vriendin P.: “C. nu in Honderd hete vragen!!!” Zij en haar man zaten naar Honderd hete Vragen te kijken, toen onze ex-klasgenoot C. blijkbaar voorbij kwam gehuppeld, NAAKT, in het kader van een of ander onderzoek.

Ben ik even blij dat ik dat niet heb gezien!

3 thoughts on “Honderd hete Vragen

 1. Awel voor dat programme hebben ze mij, via mijn blog, een mail gestuurd. Of ik eens wilde laten testen of mijn vriend trouw was…

  Mijn reactie was dus: Leuk dat u bij mij uitkomt maar als ik ja zeg is mijn relatei gedaan wegens het feit dat mijn vriend zoiets helemaal niet leuk vind en U zal aan ons geen goed materiaal hebben!

  Wist niet dat dat programma al bezig was eigenlijk…
  en na de mail ook geen behoefte om te kijken, mss naar de ‘persoon’ die ze wel zo ver hebben gekregen om haar vriend te laten verleiden… :-s

  LIEFS!

 2. Hi hi hi.. zo kom je nog eens iemand tegen van vroeger, hé 😉

 3. Haha, geweldig. Dat programma is inderdaad te belachelijk om te verwoorden. Ik zag het ook eens met een vriendin en toen ging een vrouw haar schaamhaar rood kleuren, LELIJK dat dat was. Niet te doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s