lentebloem

the endless variations on everyday life… cause nothing ever happens twice

Sapvasten (11)

1 reactie

Daarnet mijn laatste glas Colon Clean Pharmafood leeggedronken. Daarmee zit mijn sapvastenkuur er helemaal op.

Over ’n paar weken eens zien wat er van mijn goede voornemens is overgebleven en of de weggesmolten kilo’s er nu niet weer aanvliegen.

πŸ™‚

One thought on “Sapvasten (11)

  1. Door dit allemaal te lezen, krijg ik ook zin om een sapvastenkuur te beginnen. Wat me tegenhoudt, is het feit dat ik mijn dagen op kantoor slijt en ik me niet echt gemakkelijk zou voelen bij het feit dat ik niet om het kwartier naar het toilet kan spurten. En tijdens mijn vakantie moet ik al twee volle dagen op vliegtuigen doorbrengen, dus dan zou ik toiletbezoekjes bij voorkeur ook tot een minimum willen beperken.

    @ Mii-jou: Als je de laatste voorbereidingsdag (de dag dat je ’s morgens ’t bitterzout neemt) en de eerste sapvastendag (zuurkoolsap) tijdens het weekend plant, moet dat volgens mij te combineren zijn met werk. Dat toiletlopen valt daarna echt wel mee. Het rommelde daarna nog wel wat in mijn darmen, maar echt vaak hoefde ik niet meer (je darmen zijn dan nl. leeg en behalve de sappen heb je sowieso niets binnen, er is dus niets meer om voor te spurten). Mocht je vragen hebben, mag je me altijd mailen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s