lentebloem

the endless variations on everyday life… cause nothing ever happens twice

De Hufter op het witte Paard (Mondscheintarif)

Een reactie plaatsen

Inhoud:1440558

Cora Hübsch is 33. Oud genoeg om te weten dat je zelf nooit een man moet bellen nadat je voor het eerst seks met hem hebt gehad. Daarom doet ze wat een vrouw altijd en een man nooit zal doen: wachten. Urenlang wachten tot hij belt.

Hij belt echter niet en dus twijfelt ze. Aan alles en iedereen. En houdt ze zich bezig, met haar ruziënde buren, met de was en de strijk, met de mee-eters op haar neus. Cora piekert over de verstoorde relatie met haar voeten en haar borsten, over het leven en de liefde, maar vooral over het verschijnsel man.

Auteur (bron):

Ildikó von Kürthy woont met haar man in Hamburg en is redacteur bij Der Stern. Van De hufter op het witte paard werden in Duitsland meer dan 700.000 exemplaren verkocht.

Mijn mening:

Licht en luchtig. Meeslepend en in een wip uitgelezen. Grappig ook. Af en toe betrapte ik me erop dat ik luidop zat te lachen. 😀

Opmerking: De Nederlandstalige titel vind ik -persoonlijk- maar niets. Niet dat alles altijd en overal letterlijk moeten worden vertaald. Dat niet. De titel past niet bij ’t verhaal. Zo vind ik.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s