lentebloem

the endless variations on everyday life… cause nothing ever happens twice

Wispelstaartje

6 reacties

Ik wou naar Coldplay. Ik wou niet naar Coldplay. Ik wou naar Coldplay. Ik wou niet naar Coldplay. Lief vroeg nog of ik het nu zeker wist. En ja, ik wist het zeker.

En toen zat ik naar de nieuwe cd te luisteren en die prachtig te vinden en toen begon het mij opeens te dagen: ik wil wél naar Coldplay, maar ik zei dat ik niet wou gaan. Om verschillende redenen, maar vooral omwille van mijn rug.

En opeens besefte ik het: het heeft weinig zin dat ik mijn leven on hold zet. Het heeft weinig zin dat ik mij tussen mijn vier muren opsluit, bang om buiten te komen omdat het weer fout zou kunnen gaan. Of omdat ik daarna dagen en weken moet recupereren. Zo mis ik heel veel mooie dingen waar je mij vroeger met geen stokken had weggehouden.

Ik wou dus wel naar Coldplay, maar Coldplay was natuurlijk al lang uitverkocht. Behalve in Parijs.

En dus gaan wij -als alles goed gaat- naar Parijs. Naar Coldplay.

🙂

6 thoughts on “Wispelstaartje

  1. Hoe zalig is dat? Dat is gewoon nog veel beter dan Coldplay in België! Weet je zeker dat je stiekem niet met opzet zo lang hebt getwijfeld?🙂

  2. En het is dus niet omdat je één keer geluk hebt met iets uit te stellen, dat dat altijd zo gaat zijn, zou een wijze vrouw zeggen.
    Maar ik zeg vooral: hahaha! Gelukzak!

  3. Goed van je.
    Weet je, ik leef al een jaar of 15 op ongeveer dezelfde manier. Af en toe geniet ik ontzettend van iets waarvan ik al op voorhand weet wat het mij achteraf fysiek gaat kosten. Een mens moet ook nog leven, en niet enkel overleven. En het zijn juist die dingen waarvoor we ons dubbel plooien die het ons achteraf helpen om verder te knokken als het weer moeilijk gaat.
    Geniet er van!!

  4. Groot gelijk! Seize the day. En ’t amusement in Parijs🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s