lentebloem

the endless variations on everyday life… cause nothing ever happens twice

Het grote Puntenboek

7 reacties

misspiggyNu ik alle afgevallen sapvastenkilo’s – zoals ik overigens had verwacht – terug heb, nu het kouder wordt, ik werkelijk in geen enkele winterbroek meer kan en niet meer altijd in dezelfde linnen zomerbroek kan blijven rondlopen, heb ik besloten mijn puntenboek weer boven te halen.

Een ander dieet er de winterkilo’s af. Ik ga voor mijn zomer-, mijn gebrek-aan-beweging-wegens-niet-kunnen- en mijn medicatiekilo’s. Kwestie van eens origineel uit de hoek te komen…

Ik zou natuurlijk ook andere kleren kunnen kopen, maar daar heb ik geen zin in. Volgens mijn goede voornemens van begin 2008 die ik tot eind maart behoorlijk goed aan het verwezenlijken was, had mijn garderobe de afgelopen zomer al een maat kleiner moeten zijn en geen maat groter. Dus weiger ik nu halsstarrig kleren in nóg een grotere maat te kopen. Toch niet als ik er iets aan kan doen.

Of ’t zal lukken of niet, weet ik niet. Ik neem tenslotte nog altijd medicatie en ik beweeg nog altijd niet veel. Ik kan maar proberen hé!

7 thoughts on “Het grote Puntenboek

 1. Een goed systeem vind ik, hier ligt hij ook weer bij op het aanrecht:-)

 2. 4,5 kilo minder sinds 23/7. Dankzij buiktroubles én bijgevolg een beetje letten op mijn drank en eten. En nu ik toch bezig ben, nog 5 te gaan en ik haal weer mijn maat 38 van de zolder 😀 Démodé of niet, het kan me dan geen bal schelen.
  Enfin… zo ver zijn we nog… 😀

 3. Ik hoop dat het lukt, en ik wil je echt niet ontmoedigen. Maar je weet dat ik zo ongeveer in ’t zelfde schuitje zit, en die kilo’s te veel zijn bij mij on-ge-loof-lijk hardnekkig. Maar wie weet vliégen ze er bij jou zo weer af. Ik hoop het van harte!

 4. Ik wens u alleszins veel succes!!

 5. Veel doorzettingsvermogen gewenst! Ik weet een heel klein beetje hoe het voelt. Na drie weken zonder zoetigheden zou ik een moord begaan voor een stukje chocolade!

 6. Ik wens je alvast veel succes. Ikzelf heb de makkelijkste weg gekozen en mij gewoon enkele nieuwe broeken aangeschaft. 😉

 7. Succes! Ik ben paar maanden geleden ook begonnen met WW maar ben een beetje aan het slabakken. De kilo’s gaan er de laatste weken ook zooooo moeilijk af, beter gezegd: ze gaan er niet af.
  Ik tel niet meer strict maar ik snoep nog steeds weinig tot niet en ik let op wat en hoeveel ik eet maar toch gaat het niet vooruit.

  Maar door jouw postje kan ik mss weer de moed en de doorzetting vinden om vol te houden 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s