lentebloem

the endless variations on everyday life… cause nothing ever happens twice

Telenet Digital TV

4 reacties

Toen Lief met het idee kwam om Telenet Digital TV aan te schaffen, was ik aanvankelijk niet erg voor het idee gewonnen. Waarom hadden we dat in godsnaam nodig, zeldzame tv-kijkers als we zijn?

Na bijna een half jaar weet ik het wel: om heel overzichtelijk in de tv-gids te scrollen en nooit meer programma’s en films te missen die ons heel hard interesseren, maar waar we anders nooit naar keken omdat we er simpelweg niet aan dachten om de tv aan te zetten of de video te programmeren. In andere omstandigheden hadden we zeker de Sigur Ròs-documentaire van vorige donderdag gemist. Nu niet. Nu genoten we van klanken en beelden en haalde ik prompt hun cd’s weer boven.

Groot minpunt van Telenet Digital TV (en naar verluidt is Belgacom in ’t zelfde bedje ziek, zij het iets minder) is wel dat de harde schijf van de Digibox ook in slaapstand hoorbaar blijft doordraaien. Dat maakt de Digibox dus niet bepaald energiezuinig en milieuvriendelijk. Groot minpunt, klein probleem (als je er alert voor bent natuurlijk). Niets dat zich niet met een timer laat oplossen dus.

Hij mag blijven, onze Digibox. Een groot gemak, zeg ik u!

4 thoughts on “Telenet Digital TV

  1. Ik het een schakelaar laten inbouwen (op aanraden van het lief) waarmee in in één keer tv, decoder, dvd en modem kan uitschakelen. Heel handig. Nadeel bij belgacom: hij moet een kwartier opladen vooraleer je weer tv kan kijken. Heel vervelend als je denkt dat dit de lichtschakelaar is…😉

  2. Ook wij zijn sinds een maand en half gelukkige eigenaars van een Digicorder !

  3. moest het van Blahman afhangen, we kijken nog altijd analoog.
    Enfin, intussen hebben we gewoon kabel, da’s al genoeg😀

  4. Nog een nadeel aan die digibox: de schijf staat (relatief) snel vol, en je kan niet snel een “andere schijf” insteken, gelijk bij de dvd. Wij zijn met vijf thuis, als we af en toe eens een film opnemen…

    Bedankt voor je reactie trouwens, het deed deugd.

    Groetjes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s