lentebloem

the endless variations on everyday life… cause nothing ever happens twice

Hot in the city

Een reactie plaatsen

We zouden op reis gaan, we zouden niet op reis gaan, om dan uiteindelijk toch weer te twijfelen, “want uiteindelijk waren we vorig jaar ook nergens kunnen gaan en misschien kreeg ik tegen volgend jaar wel het fiat van de specialist om eindelijk die kinderwens in vervulling te laten gaan en dan zou het er ook niet van komen, want dan zouden we het in eerste instantie te druk hebben met moederen en vaderen. Misschien.”

Dus zouden we uiteindelijk wel op reis gaan. Bleef enkel de vraag waarnaartoe… We overwogen een last minute richting een of ander Grieks eiland, maar zagen gelukkig rap genoeg in dat dat niets voor ons is, zo op een strand/aan de rand van een zwembad niets doen. Toen meneer Google bovendien ook nog duidelijk maakte dat de beschikbare hotels zicht boden op een elektriciteitscentrale en niet ver van het industriegebied aflagen (volgens de website van de niet nader te vernoemen touroperator had je daar “weinig” hinder van), hadden we het wel gezien. In zee zwemmen nabij een industrieterrein, was niet onmiddellijk iets waar ik geld voor veil had.

We zochten opnieuw en vonden iets helemaal anders. Bijgevolg zit ik hier nu bij 32 graden siësta te houden in een computerlokaaltje en dit berichtje met twee vingers op een Spaans qwerty-scherm te typen en straks ga ik mij voor de zoveelste dag op een rij op een terrasje nestelen en overheerlijke tapas smullen en van de heerlijke Vino de Cómpeta genieten.

Dit maar om te zeggen dat het leven vol verrassende wendingen zit en een mens soms ergens anders uitkomt dan hij had verwacht…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s