lentebloem

the endless variations on everyday life… cause nothing ever happens twice

20-wekenecho

5 reacties

En ondertussen zijn we al halverwege en ben ik de volle 20 weken zwanger. Dat betekende dus dat ’t gisteren tijd was voor de 20-wekenecho waarbij alle onderdelen aan onze mini eens grondig onder de loep werden genomen.

Hoe de gyn in al dat wit en grijs nieren, een diafragma of eender wat ziet, is mij een compleet raadsel. In ieder geval zag het er naar verluidt allemaal goed uit en we moeten haar geloven, aangezien we zelf niet weten waar kijken: geen hazenlipje, hersentjes normaal ontwikkeld, hartje met vier kamertjes en aan ’t wriemelen en wroetelen.

Telkens weer zit ik stomverbaasd mee te kijken naar ons wonder. Telkens weer krijg ik daarbij tranen in de ogen van contentement. En telkens weer verbaas ik mij erover hoe snel het allemaal gaat. Alles hangt er gewoon al op en aan. Hij/zij moet nu alleen nog veel groeien. Nog amper 20 weken te gaan en we kunnen onze mini al in de armen sluiten!

Dat het maar rap mei is. Of misschien toch ook niet: ondanks de kwaaltjes (jaja, nog steeds erg misselijk) geniet ik namelijk van het zwanger zijn en de wetenschap dat ik ons kind onder mijn hart meedraag.

5 thoughts on “20-wekenecho

  1. Oh ik ben zo blij dat alles in orde is!
    Kan me voorstellen dat je dat nog niet volledig kan vatten, dat komt wel🙂

  2. Toch heel wonderlijk allemaal, he… Dan weet je ondertussen ook het geslacht? Of wordt het een verrassing? Ik denk er trouwens net aan dat ik je nog een patroontje beloofd heb… Volgende week maak ik er werk van!

  3. Ik lees net je vorige bericht.🙂

  4. De halfweg-echo is de belangrijkste, hé. Het is altijd fijn te weten dat alles in orde is. En al halfweg zeg: ongelofelijk!

  5. Oh, wat gaat het snel! Blij dat alles goed gaat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s