lentebloem

the endless variations on everyday life… cause nothing ever happens twice

Nog 9 weken…

9 reacties

12 maart. Nog exact twee maand tot de uitgerekende datum dus. Dat vierden we door het park, waar Amedeeke overdag in zal slapen, alvast een plaatsje te geven in de living.

Véél te vroeg, jawel, maar hier lopen dan ook enkele haarbollen rond en we willen hen alvast leren dat het park verboden terrein is en niet geschikt is als slaapplaatsje. Aangezien vooral Wildebras het moeilijk heeft met veranderingen (en dan aan protestplassen doet), willen we de overgang van een leven zonder naar een leven met Amedeeke zo vlotjes mogelijk laten verlopen. De veranderingen zullen er dus heel geleidelijk moeten komen om hem zo weinig mogelijk stress te bezorgen, al zullen we waarschijnlijk niet kunnen vermijden dat hij toch even de kluts zal kwijt zijn als ik met ons hoopje baby thuiskom in mei.

Vandaar dus het park in de living, zodat we de haarbollen (en Wildebras in het bijzonder dus) zonder parktextiel of baby alvast kunnen leren dat ze het beter niet wagen om erin te springen.

Ik ben eens benieuwd hoe lang het zal duren voor we een exemplaar uit het park zullen moeten vissen… 8)

9 thoughts on “Nog 9 weken…

 1. Wij hebben dat geleerd aan de katten door grote stroken en bollen zilverpapier in het park te leggen. Cats hate that hé… Heb je nog echo gehad? Ligt ie nog stuit? Anders moet ik jou dringend nog’s mailen hé🙂

 2. Hm ja, die van ons doet dat af en toe nog. Ook de ligmand van de buggy vindt ze leuk en het verzorgingskussen… De truc is zilverpapier, maar ge kunt dat er moeilijk eeuwig inleggen😀 En poezen zijn nu eenmaal slim. En irritant😉

  En te vroeg, pfft, niets mis met enthousiast uitkijken naar de komst van jullie Amedeeke jong!

  • Ze zijn idd wreed slim en volhardend, maar wij ook.🙂

   Nu, ik maak mij geen illusies. Ik ben er redelijk zeker van dat ik Pluis wel eens van naast Amedeeke zal mogen plukken, ook al wéét zij heel goed wat mag en wat niet.

 3. Als ik mij niet vergis geven ze de tip om opgeblazen ballonnen in het park te leggen om katten eruit te houden. Wij hebben geen katten, dus ik weet niet of het ook echt werkt…

  • ’n Collega heeft haar katten dat ook met ballonnen geleerd. We hebben ons dus ineens een zakske ballonnen gekocht, maar tot nu toe nog niet nodig gehad. ’t Park staat er ook nog niet lang genoeg om al vertrouwd te ruiken, denk ik. In ieder geval volstaat het voorlopig om “neen” te zeggen als ze aanstalten maken om erin te springen.

 4. ik maak mezelf niet populair hier
  door te zeggen dat ik bang ben van katten
  en de naam ‘amedeeken’ maar niets vindt🙂

  desalniettemin wens ik je veel succes met het blocken van die pluizebollen uit dat park!

  brrrr, poezen! (krimpt even)
  brrr, amedeeken! (gerustgesteld dat dat niet de échte naam zal zijn)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s