lentebloem

the endless variations on everyday life… cause nothing ever happens twice

Ecologische voetafdruk

1 reactie

Ik rijd graag met de auto. En onze Kleine Man zit graag in de auto. Zo graag zelfs, dat hij er rustig van wordt en hij – als we geluk hebben – zo ook wel eens in slaap durft te vallen. Dat treft dus: aan ’t eind van ’t Latijn kan ons krijsend wonder – again als we geluk hebben – ergens onderweg in slaap vallen. Hoe meer putten en boebels in de weg, hoe liever hij het heeft.

Wat deed ik dus vlak voor de babyborrel begon? Juist! Ik zwierelde het kind in de maxi cosi, zette de oma ernaast en reed een toerke in de hoop dat de ogen van onze Kleine Man zo zwaar zouden worden dat we alvast de ontvangst enigszins rustig konden beleven. Toen Oma meldde dat de ogen van de Kleine Man aan het toevallen waren, draaide ik mijn kar en reed ik naar de feestzaal.

En zo komt het dat wij eigenlijk een beetje te laat waren op ons eigen feest. Dat onze Kleine Man grotendeels sliep en dat de mensen die hem nog niet hadden gezien hem zo’n rustig kindje vonden en de mensen die hem al in actie hadden gezien mee opgelucht adem haalden, omdat het dan toch zo vlot verliep.

En dat onze ecologische voetafdruk tijdelijk ’n beetje groter is dan normaal, dat ook. Alhoewel… dat klopt eigenlijk niet helemaal, aangezien ik nu veel minder kilometers doe dan wanneer ik ga werken…

One thought on “Ecologische voetafdruk

  1. Dat deed ik ook met mijn kinderen…. de enige manier om ze in slaap te krijgen🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s