lentebloem

the endless variations on everyday life… cause nothing ever happens twice

Te kort door de bocht

5 reacties

In een nieuw huis is ’t altijd weer ’n beetje zoeken om je draai te vinden. En dat haast en spoed voor niets goed is – ook niet als de Kleine Man aan het tieren is -, is een huizenhoog cliché dat helaas ook erg waar is.

Toen ik onze Kleine Man namelijk rap rap rap weer wou gaan troosten na een nachtelijk toiletbezoek in de begindagen hier, in het nieuwe huis, schatte ik de breedte van de deuropening verkeerd in, draaide ik te vroeg en botste ik met mijn blote voet keihard tegen de deurstijl. Daarbij kraakte iets en ’t was niet helemaal duidelijk of het de deurstijl dan wel mijn teen was, maar toen ik een uur later nog pijn had en mankte, wist ik al zo’n beetje hoe laat het was: een gebroken teentje.

Ik heb echter geluk gehad: ik ben weliswaar minder mobiel en dat nijpt nijdig, maar ik hoef daarmee niet in ’t gips. Ik zag mij anders al rondtsjaffelen…

5 thoughts on “Te kort door de bocht

  1. Ai, dat er ook nog bij… Niet leuk… Veel beterschap!
    Hoe gaat het voor de rest nog? Is er al beterschap? Ik had je ook nog een paar berichtjes gestuurd, maar je bent waarschijnlijk te druk bezig geweest met de verhuis en met het troosten van de kleine man…

  2. Amaai, het zit je niet echt mee! Kan je nog rondlopen met een gebroken teen? Of dozen uitpakken? Hopelijk geneest hij snel!

    • Ik kan daar nog op rondlopen (is kleine teen), maar springen en huppelen zitten er voorlopig niet meer in.😀

      Volgens de huisarts zal ik dat ’n week of vier goed voelen en dan zou ’t beter moeten gaan. Als ’t dan nu alstublieft weer sandaaltjesweer zou willen worden: schoenen zijn momenteel niet echt ’n optie.

  3. Goh, ik stootte hier mijn teen tegen het bed van de dochter. Na 4 jaar komt een mens nog zo’n dingen tegen. Het stond ferm blauw en deed behoorlijk pijn, maar in tegenstelling tot wat ik eerst dacht, lijkt gebroken niet het geval te zijn. Veel beterschap in alle geval! (ik meen trouwens dat dit niet in het gips kan of dat dat niet veel nut heeft. Maar ik kan mij vergissen)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s