lentebloem

the endless variations on everyday life… cause nothing ever happens twice

Not funny

4 reacties

Dat onze Kleine Man de Grote Prijs voor Lang en Veel Slapen niet zal winnen, mag duidelijk zijn uit eerdere blogposts. Het is daarom dan eigenlijk feitelijk ook doodzonde om ’t kind wakker te maken, omdat we ergens ’n afspraak hebben, maar soms kan ’n mens er niet onderuit en doen we dat met de beste bedoelingen. En uiteraard maken hem niet écht wakker, maar hij slaapt gewoon zo licht dat je hem niet stiekem kunt verschepen.

Zo ook deze avond. We hadden een afspraak bij Kind en Gezin voor de befaamde prikken in de billen. Eigenlijk moest onze Kleine Man die prikken al op 8 weken gehad hebben, maar dat raakte zo wat uitgesteld omdat ze daar al eens aan ’t schuiven waren geweest met hun planning en met de verloven die ertussen zaten, kon het niet eerder (dixit de verpleegkundige). Komen we daar dus deze avond toe, blijkt dat de dokter niet is komen opdagen. “Hij lag waarschijnlijk te zonnen,” dixit de vrijwilligster die not amused was. En de verpleegkundige vond het nog minder grappig dat zij de brokken mocht lijmen, omdat hij “vergeten was te komen”. ’t Schaap kon er ook niet aan doen. ’t Is trouwens een toffe madam, die verpleegkundige, dat mag ook eens gezegd. Ik had bij een eerder huisbezoek direct een goed gevoel bij haar.

Die dokter vinden wij nu dus veel minder tof, ook al hebben we de meneer in kwestie nog niet gezien en kunnen we dus niet weten of ’t een toffe peer is of niet. Helaas hebben wij eigenlijk feitelijk niet echt veel vertrouwen meer in die mens. ’t Is nu niet voor ’t een of ’t ander, maar ik moet ook niet “vergeten” om te gaan werken. De Werkgever zou dat precies toch ook niet zo leutig vinden. De verpleegkundige zei ons dat we beter een afspraak maakten met de kinderarts voor de prikken (klein detail: daar waren we deze ochtend nog), omdat we anders nog eens vier weken (!) zouden moeten wachten! Sebiet is onze duts een jaar, heeft hij nog geen prikken gehad en worden wij voor onverantwoorde ouders versleten…

Ik denk trouwens dat wij al die prikken maar door de kinderarts gaan laten geven. Ik heb ’t zo precies al ’n heel klein beetje gehad met Kind en Gezin… Ze zijn er daar precies een potje van aan ’t maken en ik hou ’t graag overzichtelijk.

Alleen jammer van die verpleegkundige, want da’s echt een toffe madam. Dat mag ook eens gezegd.

4 thoughts on “Not funny

  1. Ietsje goedkoper alternatief is de prikken laten zetten door je gewone huisarts. Die kan dat perfect. Ik ben daarop overgeschakeld nadat madam de dokteres van K&G er 1 verkeerd plaatste en M 2 weken met een ontsteking op haar beentje zat!

    • Ja hallo, da’s precies ook geen reclame voor madam de dokteres van K&G. Dan nog liever ’n dokter die vergeet af te komen! :-s

      Ik was inderdaad van plan om naar de huisarts te gaan (ik ga morgen bellen voor ’n afspraak, was met verlof tot en met vandaag). Die doet dat namelijk uitstekend: zowat de enige mens die in een keer bloed bij mij kan aftappen.

  2. Bij ons was t een wereldvreemde K&G-verpleegster en een rare dokter, dus hier ook inentingen bij de kinderarts of de huisarts. Gaat perfect zo 😉

  3. Hier ook géén K&G fans : alle prikken werden door onze dokter gezet !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s