lentebloem

the endless variations on everyday life… cause nothing ever happens twice

Garnier Hydra Match hydraterende dagcrèmes

3 reacties

insiders_garnierEen nieuwe campagne van The Insiders, jawel, en deze keer mag ik in de hydraterende dagcrèmes van Garnier Hydra Match testen.

Vier potjes dagcrème kreeg ik toegestuurd:

  • Een matterende sorbet-crème verrijkt met Groene Thee voor de gemengde tot vette huid.
  • Een frisse crème verrijkt met Blauwe Lotus voor de normale huid.
  • Een voedende balsem met Camelia Olie voor de droge huid.
  • Een verkwikkende gel-crème met Hibiscus voor de vermoeide tot vale huid.

Zelf gebruikte ik tot nu toe de matterende sorbet-crème verrijkt met Groene Thee voor de gemengde tot vette huid. Ik was er in het begin niet wild van: de crème heeft een sterke geur en ik ben nogal gevoelig voor geurtjes. Geurtjes die te sterk zijn en mij niet liggen, durven al eens een migraineaanval uit te lokken, maar de geur blijkt niet te blijven plakken en dus blijft de migraine uit. De crème zelf is vrij smeuïg, maar dringt wel goed in de huid en blijft dus niet sticky op de huid liggen. Toch is er geen echte match en mis ik mijn vertrouwde merk. Morgen eens overschakelen naar de verkwikkende gel-crème met Hibiscus voor de vermoeide tot vale huid. Dat past misschien beter bij mijn huidprofiel. 😀

In ieder geval: ik heb weer staaltjes te geef en wel voor de volgende huidtypes: gemengde tot vette huid, normale huid en droge huid. Wie wil testen, geeft maar een gil in de reacties, via het contactformulier of op Twitter, graag met vermelding van je huidtype.

3 thoughts on “Garnier Hydra Match hydraterende dagcrèmes

  1. Hier eentje dat wil testen, voor de vette huid aub,….ja, ik ben een blinkende discobal die het graag mat houdt :-),…bedankt alvast!!

  2. Ik mag ze ook testen, maar ben er tot nu toe niet erg wild van. De groene crème vind ik echt heel vettig, terwijl die net voor de vette huid is… Ze ruiken wel lekker, dat is toch iets. 🙂

  3. Ik mocht ze ook testen via The Insiders. Aangezien ik een droge huid heb vond ik het roze potje het beste bij me passen. Enige nadeel dat ik ondervind is dat de crème nogal lang op je huid blijft ‘plakken’ en dat de huid de crème niet snel absorbeert. Maar dat neem ik er graag bij, mijn huid blijft wel goed gehydrateerd en het ruikt SUPERgoed!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s