lentebloem

the endless variations on everyday life… cause nothing ever happens twice

Flitsen en flarden

3 reacties

  • Sinds ik van werk ben veranderd, heb ik meer dan 20 dagen verlof (lang leve ADV-dagen). Helaas hebben wij, net als de meeste mensen, dan nog niet genoeg verlof om even veel vakantie te nemen als Zoon. Zelf vind ik dat eigenlijk niet zo erg, want zo krijgt Zoon de kans om dingen te doen die ik als kind nooit mocht doen en die ik zelf eigenlijk superspannend vind. Zo komt het dat Zoons eerste IdeeKids-kamp op het programma staat deze vakantie.
  • Ik krijg al een beetje stress voor de verjaardag van Zoon die eraan komt. Ik ben het type ouder dat niet echt goed kan bakken, niet zo vreselijk creatief is (ik zie mij dus geen cupcakes met rolfondant versieren) en die niet graag met zinloze, kastenvullende prullen komt aandraven als traktatie. Vorig jaar deelde Zoon kleurboekjes uit. Voor dit jaar zag ik wel iets in deze bananen, maar Lief vindt dat geen goed idee. Ik zit dus zonder inspiratie. Tips zijn zeer welkom!
  • Zoon vroeg gisteren of lammetjes ook uit eitjes komen. Ik antwoordde dat die uit de buik van hun mama kwamen, waarop hij zei dat dat dus zoals baby’s was en ik bevestigde. Een dezer verwacht ik mij aan de vraag hoe die baby’s daar dan in geraakt zijn, in die buik. Hij denkt dat hij al in mijn buik zat van toen ikzelf nog een klein meisje was, en ik laat hem in de waan. Het is ook niet helemaal onwaar: bij meisjes zijn de eicellen al voor de geboorte aanwezig, dus ergens zat er altijd al een klein stukje van Zoon in mij.
  • De paasklokken en -hazen zijn hier en masse gepasseerd. Wij hielden het zelf sober, maar op de een of andere manier is er toch een karrenvracht aan chocolade in onze kasten geraakt en dat terwijl we nog volop Sint-chocolade liggen hebben. Tijd voor chocomousse, me dunkt. Misschien dat ik daarmee wel trakteer voor mijn eigen verjaardag, die er ook aankomt.

3 thoughts on “Flitsen en flarden

  1. En een cake bakken lukt dat, ik scoorde daar altijd punten mee🙂,…..

  2. Een cake voor eigen gebruik lukt nog net. In mijn oven komt nooit iets eruit zoals het zou moeten na de opgegeven tijd. Anderzijds, zo’n minipubliek, zou dat zo kritisch zijn als voor mezelf ben?🙂

  3. Ik vind de bananen anders ook wel de max, gezond ook🙂
    Zoon denkt ook dat hij en zusje altijd al in mijn buik zaten trouwens…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s