lentebloem

the endless variations on everyday life… cause nothing ever happens twice

Schouderlengte

2 reacties

Ik mekker al een eeuwigheid dat ik mijn haar wel eens wat langer wil. Niet heel lang, maar gewoon langer dan kort. Ik liet mijn haar dus groeien.

Tot mijn schoonzus besloot te trouwen net op het moment dat mijn haar in een mossel-noch-vis-tussenfase zat en er van een kapsel of snit dus geen sprake was. Zo kon ik on-mo-ge-lijk op de trouwfoto’s. Ik liet de boel dus maar weer kortwieken. De kapster vroeg nog of ik het heel heel zeker wist, want het was nu al zo lang, maar ik wist het heel heel zeker. Tot na de trouw, that is, want bijna onmiddellijk daarna had ik er eigenlijk wel een beetje spijt van.

Ik begon dus opnieuw en liet mijn haren opnieuw groeien, tot het nu zo ongeveer op schouderlengte is en ik het eerlijk gezegd spuuglelijk vind. Ik kan niet wachten tot ik later deze week naar de kapster mag… om het weer te laten kortwieken.

Ik ben blijkbaar geen langhaarmadam. Ik wist dat eigenlijk al, maar af en toe schijn ik dat eens te vergeten. Gelieve er mij dus aan te herinneren de volgende keer dat ik over lang haar begin te mekkeren.

Zei ik trouwens al dat ik onlangs mijn eerste grijze haren ontdekte, in de badkamer bij mijn schoonouders, die allround verlichting hebben waardoor je iedere onvolkomenheid goed uitvergroot ziet? Ik vond die eigenlijk wel cool, die grijze haren. 😀

2 thoughts on “Schouderlengte

  1. Ik heb dat ook dat ik af en toe terug lang haar wil. Terwijl ik het beste sta met kort haar. En terwijl ik me vooral beter voel met kort haar. Ik heb laatst op korte tijd na elkaar ook 2 grijze haren gevonden bij mezelf. Ik was half in shock. Op je 31e ben je daar toch nog veel te jong voor, vind ik.

  2. Ik heb al grijs haar sinds mijn 20 ofzo, een stuk of 3. Maar de laatste jaren zijn ze aan een opmars bezig. Ik kijk met lood in de schoenen uit naar het moment waarop er geverfd zal moeten worden, pfff…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s