lentebloem

the endless variations on everyday life… cause nothing ever happens twice

Alles is relatief

2 reacties

Ik had ’n beetje ’t zagen in de laatste weken: té druk op ’t werk (bij mij én bij Lief, al die projecten die nog voor ’t eind van het jaar af moeten), té druk thuis (verbouwen tijdens ’n zwangerschap en wanneer het daar eigenlijk professioneel gezien te druk voor is), daardoor ’t gevoel hebben niet genoeg tijd te hebben voor Zoon (die daar zelf niet veel van maakt, mama heeft het daar lastiger mee), beetje stress die opduikt op andere fronten, al die aanslagen in een dolgedraaide wereld… Het zorgde ervoor dat molshopen bergen werden en muggen olifanten, dat ik mij een beetje in de details begon te verliezen.  En dat ik mij afvroeg in wat voor wereld baby2 terecht zal komen (wat een absurde gedachtegang is).

En dan sloeg de bom figuurlijk in: de vrouw van onze collega stierf. Compleet onverwacht en toch ook weer niet: het K-monster spookte al een paar jaar rond, maar het zag er hoopgevend uit… tot het dat eigenlijk opeens helemaal niet meer was.

Dat het niet eerlijk is, het leven. Dat mijn hart bloedt als ik aan hun kindjes denk, die zo klein zijn en nu moederloos door het leven moeten en maar vage herinneringen aan hun mama zullen overhouden, if any.

En dat alles dan ineens zo relatief wordt, opeens. Maar dan echt ALLES (behalve al dat terrorismegedoe all over the world)…

2 thoughts on “Alles is relatief

  1. Wat een klap. Veel sterkte en veel warme knuffels!

  2. Pingback: 2015 herzien | lentebloem

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s